Jeg kan ikke logge på appen

Når du skal logge på AGF-appen, skal du bruge LigaLogin

Første gang du åbner appen, bliver du spurgt, om du har et LigaLogin.
LigaLogin er den samme login-funktion, som vi har lagt på billet.agf.dk i juni 2024.
Derfor kan du logge på AGF-appen med samme bruger og kodeord, som du bruger på billet.agf.dk.
Har du ikke oprettet dit LigaLogin, skal du oprettet en bruger - Men det er vigtigt, at du bruger den samme e-mail til dit LigaLogin, som du bruger på billet.agf.dk.
På den måde får du mulighed for at se dine billetter direkte i appen.