Kan min billet scannes fra mobilen?

Du kan scanne fra mobilen via billetsystemet eller via AGF-appen.

Ja! I forbindelse med dit billetkøb modtager du en ordrekvittering pr. mail, hvor billetten/billetterne er vedhæftet. Du kan også vælge, at få din billet sendt som SMS.

For at undgå unødig kø i indgangene, anbefaler vi, at du har maks. to billetter pr. telefon.

Husk at skru helt op for lysstyrken, inden du viser billetten i indgangen.

AGF-appen

Har du en bruger på vores AGF-app, og logger du på med den samme mail, som du bruger på billet.agf.dk, vil dine billetter også fremgå under din profil i AGF-appen.