Kan du ikke se dine billetter eller sæsonkort i AGF-appen?

Du skal have verificeret din mail, hvis du skal se dine billetter eller sæsonkort i appen. Samtidig skal dit sæsonkort give direkte adgang til kampen.

Dit sæsonkort skal give direkte adgang til kampen

Hvis du har et sæsonkort, der giver direkte adgang til kampen, vil dette kunne blive vist i appen.

Det gælder f.eks. guld- eller sæsonkortabonnementer.

Hvis dit sæsonkort ikke giver direkte adgang til en kamp, kan det ikke blive vist i appen. Det er kort, hvor du skal trække en billet på billet.agf.dk, før du får adgang til kampen. Her vil det være den specifikke kampbillet, der vises i appen.

Dette gælder f.eks. sølv- eller billetabonnementer.

Hvordan får jeg vist mit sæsonkort eller mine billetter i appen?

Er du logget på appen med samme e-mail, som du bruger på billet.agf.dk - Og kan du ikke se dine billetter eller sæsonkort?

Så tyder det på, at du ikke har verificeret din e-mail.

Sådan verificerer du din e-mail:

1. Åben appen.

2. Tryk på "Profil" nederst på skærmen.

3. Tryk på tandhjulet øverst i højre hjørne.

4. Vælg "Rediger profil".

5. Tryk på "Verificer" ud fra jeres mail.

6. Du vil nu modtage en mail med en kode på 6 tegn, som du skal indtaste i appen.

7. Du har nu verificeret din e-mail.

Dine billetter skulle nu være synlige under Profil.