Hvordan opdaterer jeg mit betalingskort?

Er dit gamle betalingskort udløbet eller har du fået nyt betalingskort, skal du huske at opdatere dem på vores billetside for at fortsætte med at kunne bruge dine abonnementer.

For at forny dit betalingskort, skal du følge denne guide:

1. Log ind

2. Tryk på dit navn oppe i højre hjørne

3. Gå til Min konto

4. Tryk på funktioner og herefter trykke på Betalingsmetoder

5. Tryk på Tilføj kort og indtast de nødvendige kortinformationer efterfulgt af verificering med MitID

6. Tryk på Funktioner igen og herefter Mine abonnementer

7. Tryk på drop-down menuen under Vælg betalingskort ud for de produkter som du ønsker at ændre betalingskort for

8. Klik på det ønskede kort og tryk OK

Dit betalingskort er nu opdateret og tilknyttet de ønskede abonnementer.