Hvordan henter jeg billet til Ungdomszonen?

Der er kun adgang til Ungdomszonen med gyldig billet til afsnittet. Almindelig billet til Familietribunen giver derfor ikke adgang.

Hvordan køber jeg billet til Ungdomszonen?

1. Log ind på din konto på billet.agf.dk.
  2. På forsiden klikker du på AGF-Brøndby.
  3. På stadionoversigten klikker du på Familietribunen.
  4. Klik på Ungdomszonen. Klik derefter på Kurv.
  5. Tildel billetten ved at klikke på Tildel eller ved at indtaste e-mailadressen på brugeren af billetten. Personen, du tildeler billetten til, vil kunne se sin billet i AGF-appen.
  6. Godkend at du har læst og accepteret handelsbetingelser og klik på Næste.
  7. Transaktionsoversigten popper nu op. Ser alt rigtigt ud, klik da på OK. Du bliver nu ført videre til et betalingsvindue. Når betalingen er gennemført, vil der blive vist et grønt flueben.
  8. Efter endt betaling vil din billet være synlig i AGF-appen, hvor skal bruge samme login. Alternativt kan du klikke på Hent til print eller Send billetter som SMS for at sende billetterne til din telefon. Du modtager desuden en kvitteringsmail efter købet, hvor du kan tilgå dine billetter.

Har du sæsonkort, kan ændre plads til denne ene kamp ved at følge denne guide:

1. Log ind på din konto og tryk på Min konto
  2. Vælg det sæsonkort du ønsker at benytte til Ungdomszonen
  3. Vælg Ændre afsnit
  4. Vælg derefter Ungdomszonen, som du finder under Familietribunen
  5. Afslut herefter transaktion