1. AGF FAQ
  2. AGF Score & mit.agf.dk

Hvor ser jeg min AGF Score?

Du kan se din AGF Score:

• I billetmails: Når vi sender beskeder om billetinfo, vil du kunne se din AGF Score. Dette kræver, at du har tilmeldt dig for at modtage e-mails fra os. Du kan tilmelde dig via dette link.
  • mit.agf.dk: Siden er dog stadigvæk under udvikling og i en beta-udgave. Derfor kan den indeholde fejl, som vi er ved at udbedre.

Du kan ikke se din AGF Score:

• I AGF-appen: Men vores appudviklere er ved at lave et modul, der gør det muligt at tjekke AGF Scoren direkte i din AGF-app.
  • billet.agf.dk: Vi sender desværre ikke din AGF Score med over i billetsystemet. Det er ikke muligt, da vi bruger et eksternt system.