Adgang til Legendetrøjen

Årets Legendetrøje er tilgængelig for abonnenter fra den 15. oktober og for resterende AGF'ere fra den 18. oktober.

Når du skal have adgang til trøjen, skal du:

1. Tilgå produktet her.
  2. Logge på med dit LigaLogin – det samme login, som bruges i AGF-appen og på billet.agf.dk.

Har du problemer med at logge ind?

Brug samme mail, som du bruger til dit abonnement.

Har du et LigaLogin, eller skal du oprette et? Hvis det er mere end 4 måneder siden, du sidst var logget på billet.agf.dk, kan det tyde på, at du ikke har et LigaLogin. Derfor skal du oprette en ny bruger med samme mail, som du tidligere har brugt.

Får du ikke adgang, men du er abonnent?

Hvis du logger på med samme mail, som du bruger til dit abonnement, og du ikke får adgang, kan du sende en mail til digital@agf-as.dk. Du skal oplyse, hvilket abonnement du har, og hvilken mail abonnementet er tilknyttet.